Gedenkteken met foto online personaliseren

Bij het bestellen van een gedenkteken is het makkelijk om direct te zien hoe het ongeveer gaat worden. Wij hebben het nu mogelijk gemaakt om direct online te zien hoe de uitsnede gaat worden. Via onze nieuwe webshop Brinsio kan u eenvoudig een aluminium gedenkteken online personaliseren. Ook is het mogelijk om een porselein gedenkteken teken via deze webshop te bestellen.

 

Naar de webshop Brinsio

Of bestel via het contactformulier

Foto op ovaal gedenkteken

De laatste rustplaats van een overleden dierbare is een belangrijke plek. Niet alleen om te gedenken en te rouwen, maar ook om de overleden dierbare te eren voor de rol die hij of zij in uw leven gespeeld heeft.

Wilt u uw overleden dierbare een prachtige laatste rustplaats bieden, om deze belangrijke persoon in uw leven nog beter te eren? Dan kunt u de grafsteen uitbreiden met een foto op aluminium ovaal.

Een foto van aluminium ovaal: een korte kennismaking

Door een foto bij de grafsteen van uw overleden dierbare te plaatsen, geeft u het graf meer een gezicht. Om uw dierbare het best te eren, bieden wij kwalitatief hoogwaardige aluminium producten aan die u kunt verrijken met de mooiste foto van uw dierbare.

Algemene informatie over de foto op ovaal gedenkteken

Het ovaal is 10×13 centimeter groot en 2 millimeter dik, maar u kunt ook kiezen voor een vierkanten vorm met een foto van uw dierbare van 10×10 centimeter groot en 2 millimeter dik. Voor welke optie u ook kiest, u krijgt altijd de beste kwaliteit. Dit komt omdat wij onze aluminium vormen bedrukken door gebruik te maken van de sublimatietechniek, waarbij de foto als het ware in het aluminium gedrukt wordt. Geen foto die zal vervagen, maar een duurzame investering in de laatste rustplaats van uw dierbare.

Het plaatsen van een foto op ovaal gedenkteken

Als u uw foto op ovaal of vierkanten gedenkteken heeft besteld, krijgt u deze foto zo snel mogelijk thuisgestuurd. Uiteraard wordt de foto goed ingepakt, zodat deze tijdens de verzending niet kapot kan gaan. Heeft u de foto ontvangen, dan kunt u het aluminium gedenkplaatje op het graf plaatsen of op het graf monteren. Na het plaatsen van het gedenkteken, hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken dat de foto kan vervagen door de regen, door sneeuw of door hagel. Omdat de foto in het aluminium gedrukt is, kan deze namelijk niet beschadigen door invloeden van het weer.

Bent u benieuwd hoe onze gedenktekens met foto eruit zien? Bekijk dan enkele voorbeelden van foto’s op gedenktekens

Gedenkteken met een familiewapen

Ook heel mooi op een aluminium gedenkteken is het afdrukken van een familiewapen. Door de witte achtergrond op het aluminium komt het familiewapen schitterend uit. Dit kan als een grafaccessoires bij het grafteken worden geplaatst. Naast een vierkant gedenkteken zijn andere gedenkaccessoires ook mogelijk zoals een roos of graan op aluminium. Neem contact op voor meer informatie over gedenkaccessoires.

Foto op ovaal gedenkteken bij graf
Ovaal Aluminium 10 x 13 cm
€ 49,99

verzendkosten € 6,99

U stuurt de foto op en wij maken eerst een voorbeeld, zodat u
precies weet wat u krijgt.

Bestellen

Binnen 5 werkdagen geleverd

Foto gedenkteken zwart / wit
Foto op aluminium zwart / wit
Foto gedenkteken sepia
Foto op aluminium sepia