Foto op een grafsteen

Foto voor gedenkteken laten bewerken

Een goede foto voor het gedenkteken uitzoeken kan nog wel eens lastig zijn. Zo kan het nog wel eens voorkomen dat je alleen nog maar hele oude foto’s hebt waarop de persoon niet goed op de foto staat of dat de achtergrond erg storend is. Door de foto te bewerken kan een foto verbeterd worden en naar wens worden aangepast. Zo is het mogelijk om de achtergrond te verwijderen en deze te vervangen door een mooie rustige achtergrond. Ook is het mogelijk om meerdere foto’s samen te voegen.

Geef bij het bestellen van de foto aan in het opmerkingen veld als de foto bewerkt moet worden. De extra kosten zijn vaak rond de € 25,-.

Foto op grafsteen

Door een foto op een gedenkartikel te sublimeren kan deze op een grafsteen worden neergelegd. Het is ook mogelijk om een gedenkbord op een aluminium standaard te plaatsen. Door een foto op een grafsteen te plaatsen geeft u het een persoonlijke karakter. Het aluminium is weerbestendig en heeft een sterke coating waardoor een foto jarenlang goed blijft.

Foto als gedenkmonument

Het is ook mogelijk om een grote foto te plaatsen als gedenkmonument. De foto kan worden geplaatst tussen twee rvs palen aan de achterkant van het graf. Het geeft het graf een karakteristieke uitstraling.

Wie bemind werd en beminde,
laat meer dan een leegte achter

Foto op een gedenkbord

Foto op tijdelijk gedenkbord

Foto op grafsteen bestellen

Wilt een foto voor bij een grafsteen bestellen? Dan kan u via onze website een offerte opvragen. De prijzen van standaard formaten staan op onze website. Als u nog andere vragen heeft kan u ons bellen. Wij helpen u graag verder. Ook kan u op afspraak langskomen.

Meer informatie over een foto bij een grafsteen

Neem contact met ons op. Foto-grafsteen is gevestigd in Ede

Bestellen

]