Foto op porselein voor bij het graf

Ben je opzoek naar een foto op porselein bij het graf? Een foto op porselein is een mooi gedenkteken wat een graf persoonlijk maakt. De foto wordt in het glazuur van het porselein gebakken met een speciale oven. Hierdoor is een foto op porselein zeer weerbestendig. Het gaat een levenslang mee. Een foto op porselein kan goed tegen de zon, en kan daarom ook in warme landen zoals Suriname worden gebruikt. Foto grafsteen maakt al meer dan 10 jaar een foto op porselein.

Eigenschappen van een foto op porselein

  • 25 jaar garantie
  • Semi glans afwerking
  • Verschillende formaten
  • Verschillende afwerkingen
  • In kleur en zwart wit
  • Eenvoudig online te bestellen via formulier of onze webshop
  • Met en zonder gouden rand

Foto op porselein bestellen

Een foto op porselein kan u eenvoudig bestellen. Dit kan via ons contactformulier door een foto te uploaden of via onze speciale webshop, waar u direct een voorbeeld krijgt.

Foto op porselein bestellen via onze webshop Brinsio

Laat een foto bewerken

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een mooie foto hebt maar de achtergrond niet helemaal is zoals je wilt. Ook zien we vaak dat de foto qua kleur niet helemaal mooi is of dat er nog vlekken op de foto zitten (vooral bij oudere foto’s). Wij bieden ook de mogelijkheid aan om je foto te laten bewerken. We sturen natuurlijk eerst de foto digitaal op om te controleren of de bewerking naar wens is. Na goedkeuring maken we de foto op porselein.

Verkleurd een foto op porselein niet?

Een foto op porselein wordt met 800 graden in het glazuur gebakken. Wij maken al jaren lang gebruik van de juiste technieken om een foto goed in het porselein te bakken. Daarom geven we ook een garantie van 25 jaar. Een foto kan ook in warmere landen zoals Suriname worden gebruikt.

Wat is het verschil met een foto op aluminium?

Het is het materiaal. Het is dus waar je voorkeur naar uit gaat. Porselein heeft zoals men dat zegt een porselein look. Het bereik van kleuren is bij een foto op porselein kleiner waardoor kleuren (vooral rood) fletser worden. Een foto wordt een iets minder scherp. Hierdoor komt ook de porseleinen look waar mensen van houden. Bij porselein loopt de foto ook mooi over de randen.

Leveren jullie ook andere vormen en maten?

Zeker kunnen we dat! Wij hebben de meest voorkomende maten op de webshop vermeld maar kunnen ook andere vormen en maten op porselein leveren.

Hoe kan ik porselein bevestiging op natuursteen grafmonument?

Een porselein gedenkteken kan het beste met montagekit op een grafsteen worden bevestigd. Hierbij is het goed om montagekit met een aanhechting waarde te kiezen. Hierdoor kan je het gedenkteken makkelijk verticaal tegen het grafmonument bevestigen. High Tack Montagekit is een kit met een uitstekende lijm vermogen voor buiten gebruik.

Hoe weet ik dat ik een goed product krijg?

Wij doen het al meerdere jaren. Lees ook de reviews van onze webshop Brinsio! Wij doen ons best om een mooi product te leveren.

Foto op porselein
Ovaal porselein 10 x 13 cm
€ 84

Inclusief  BTW

U stuurt de foto op en wij maken een voorbeeld, zodat u
weet wat u krijgt.

Bestellen

Levertijd 2-3 weken

Foto op porselein zwart / wit
Foto op porselein zwart / wit
Foto op porselein sepia kleur
Foto op porselein sepia kleur