Huisdier gedenken poes op gedenkplaatje
Gedenkteken voor uw huisdier
Van € 29,- Nu Voor € 19,-

Inclusief BTW

Eenvoudig online een gedenkteken voor uw huisdier online ontwerpen

Huisdier gedenkteken online personaliseren

  • Hoge kwaliteit aluminium
  • Verkleurd niet
  • Haarscherpe kwaliteit
  • In eigen beheer gemaakt
  • Persoonlijk contact

Gedenkartikel voor uw huisdier

Het overlijden van uw huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Een huisdier maakt vaak deel uit van een gezin en nemen een belangrijke plaats in.

Foto-grafsteen.nl biedt gedenkartikelen aan die de liefdevolle herinnering aan een huisdier tastbaar maakt. Een huisdier gedenksteentje kunnen eenvoudig binnen worden neergezet.

Foto van uw huisdier bestellen en uploaden

Als u een mooie foto heeft van uw huisdier welke u wilt laten afdrukken op een gedenksteen kan u deze foto uploaden via de website. De foto zullen wij voor u vrijstaand maken en wij sturen een digitale voorbeeld op hoe het eruit komt te zien

Vorm en afmeting gedenkartikel voor een huisdier

Het gedenksteentje is in de kleur wit verkrijgbaar en heeft aan de bovenkant een aflopende rand. De onderkant is iets breder gemaakt dan de rest van het gedenksteentje. Het gedenksteentje heeft het formaat van 70 x 25 x 100mm (l x b x h). Het is dus een mooi voorwerp om te plaatsen op een kast. Het gedenksteentje voelt robuust aan omdat het gemaakt is van porselein klei.

Hoe werkt het?

Ontwerp een mooi gedenkteken voor uw huisdier via de bestelpagina. Online kunt u direct het voorbeeld zien. Na akkoord en betaling bedrukken wij uw gedenkteken en sturen we het op. Via track & trace code kan u het pakket volgen

Foto uploaden voor huisdier gedenkteken

gedenkartikel voor hond
Huisdier gedenken poes op gedenkplaatje

Meer informatie over een gedenkartikel

Neem contact met ons op. Foto-grafsteen is gevestigd in Ede

Contact