Tijdelijk grafbord met paal

Een tijdelijk grafbord met paal kan eenvoudig in de grond worden gezet bij een graf. Het bord is 15 x 20cm en de paal is 75cm hoog. Door de punt aan de onderkant van de paal kan het grafbordje makkelijk in de grond worden geduwd. Het gedenkbord is behandeld met een weerbestendige coating, waardoor het niet gaat verkleuren en bestand is tegen regen en zon. Het bord kan ook worden schoongemaakt met reinigingsmiddelen. De paal is zwart gepoedercoated.

Het grafbordje kan als tijdelijke grafmonument worden gebruikt. Vaak gaan er weken voorbij voordat daadwerkelijk het grafmonument wordt geplaatst. Om toch het graf een gezicht te geven kan het bord met een foto worden bedrukt. Wij kunnen voor u de naam en de datum van overlijden op de foto zetten.

Wilt u tekst op het gedenkbord?

Wij kunnen voor u ook tekst op het bordje plaatsen. Hierbij zetten wij de namen, geboortedatum en datum van overlijden onderaan het bord. Dit doen we gratis voor u. Wilt u afwijkende tekst dan kost dat 10,- extra.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of de telefoon.

Hoe werkt het?

Upload uw gewenste foto in het contactformulier en geef aan dat het om een grafbord gaat met paal. Of ontwerp zelf een tijdelijk gedenkteken via onze webshhop.

De volgende tekst kan erbij worden geplaatst:
– Namen
– Geboortedatum
– Datum van overlijden
Geeft dit aan in het opmerkingen formulier.

Wij maken altijd eerst een voorbeeld en sturen het daarna naar u op voor akkoord!

Contact

Grafbordje met paalGrafbord met paal – Gemaakt van hoogwaardig aluminium
Afmeting bord: 15 x 20cm
Hoogte paal 75cm

Kan gebruikt worden voordat het grafmonument is geplaatst. Voor langdurig buiten gebruik.


Prijs 89,-

inclusief BTW

 

Ontwerpen gedenkbord

Tijdelijk grafmonument met standaard

Een tijdelijke grafmonument kan geplaatst worden door gebruik te maken van een standaard. Het aluminium gedenkartikel wordt op de paal geplaatst. Deze paal kan eenvoudig in de grond bij het graf worden gezet.