Tijdelijke grafmonument

Het plaatsen van een grafmonument kan soms wat tijd in beslag nemen. Deze tijd blijft de plek waar het grafmonument komt te staan leeg. Een mooie manier om deze plek te personaliseren is om een foto te plaatsen met een tekst. Het bord is 20 x 15cm en kan worden voorzien van een foto en tekst. Via onze webshop Brinsio kan u eenvoudig zelf een gedenkplaat personaliseren.

Aluminium bord met staander

Het tijdelijke grafmonument kan door middel van een paaltje in de grond geplaatst worden. Het aluminium bord kan boven op de paal bevestigd worden.

Foto op aluminium gedenkplaat

Elke foto kan naar wens op het aluminium gesublimeerd worden. Het aluminium kan in verschillende diktes besteld worden. Hierbij is 1mm het meest gangbaar, omdat het om tijdelijke borden gaat.

Meer informatie

Specialist in duurzaam bedrukken

Onze specialiteit is het duurzaam aanbrengen van foto’s in verschillende materialen. Wij leveren fotopanelen voor verschillende bedrijven en maken we informatiepanelen voor langs fiets- en wandelpaden.

Over ons
Tijdelijke grafmonument

Tijdelijke grafmonument paneel
Kan gebruikt worden voordat het grafmonument is geplaatst
Dikte: 1,2mm
Kras & Weerbestendig

Tijdelijk grafmonument met standaard

Een tijdelijke grafmonument kan geplaatst worden door gebruik te maken van een standaard. Het aluminium gedenkartikel kan in de standaard worden geklikt. Vervolgens kan de standaard bij het grafmonument worden geplaatst.

Foto op tijdelijk gedenkbord